Ja det gör ont

Ont i själen
 
För dom som tycker att jag kan lägga ner så mycket tid till träning. Måste förstå att det gör ont i själen varje vecka jag lämnar mina barn hos sin pappa. Skulle kunna göra vad som för att få vara med dom jämt. Men nu är inte situationen så och jag skulle aldrig kunna ta mina barn från deras pappa. Så derför för att orka överleva veckan utan barn så tränar jag inte bara för att må bra utan också för att saknaden är olidlig utan dom. Om man inte har varannan vecka så kan man inte förstå hur hjärtat brytts i tur varje vecka. Att man inte får vara med dom och finnas där vaje dag och kväll. Man kan ju säga att man missar barnens halva liv. Fick frågan senast igår om min famije sitution. Jag skäms för att säga att jag är skild, tycker den frågan är skit jobbig. Kommer alltid att vara ett misslyckande att man inte kunde hålla i hop familjenoch frågan är jätte jobbig. Jag unnar ingen detta liv för det är för jävligt...


 
Nä nu ska vi inte hänga upp oss på mitt misslyckade liv. Idag var jag på gengåvan och köpte mig en stol som jag ska måla och klä om till en kontors stol. Finns även ett bord där som jag ska köpa på tisdag som ska bli ett skrivbord till den finna övervåningen som vi håller på att renovera. Roligt att greja lite och jag gillar att köpa gamla saker och renovera upp. 
 
Tänkte att jag skulle ta mig en lång cykel tur för att få vara ensam, hatar att jag blir så ledsen i mellan åt. Vill inte vara ledsen vill vara glad. 
 
 


 
 
 
 
 

Nu bokat

På radion nu så säger dom att till helgen kan det bli den sista sommar helgen med varmt väder. Temperaturen kommer hamna på 20 grader och att nästa vecka kommer hösten för att stanna. Jag gillar luften på hösten, tyckte faktiskt det känndes i går när jag sprang hem från jobbet på kvällen att luften var högre. på tal om hösten och den härliga luft och finna färgerna så är är tränings helgen bokad i sälen den 10-12 oktober. Ska bli så skönt och avkopplande att få vara ute i den härliga höst luften och den vackra miljön. Sedan ska det bli roligt att testa dom olika passen. Dessa pass ska vi gå igenom. 
 
Fredag: 
CrossFit
Pilates
 
Lördag
Yoga
TRX
Toppträning
Kettlebells
pilates
 
Söndag 
Yoga
Sport Performance
SMR 
 
Ja det händer massa roligt i höst. Renvering av övervåning, kusten med sy tanterna, läsa kurs i örebro, Träningshelg sälen, tunnelloppet, 2 veckors ledighet. Ja med allt detta inbokat så är det snart Jul och snö...
 
Igår var jag på gymet och körde mitt pass 1. Var lite små stressad så det gick så där. Hatar att stressa när man ska träna. Blev 30 min på cykel efter styrkan. I dag blr det ett cykel pass runt till värsås och varola och hem ca 5,6 mil kan behövas efter en jobbig natt på jobbet. 
 
Ikväll kommer familj Svenson och jag tänkte bjuda på pull pork på kykling och massa vin. 


 

12 pass

Vad är inte underbart efter ett 12 timmars pass på jobbet. Jo en löprunda hem från det.Är 8 km mellan dörrarna. Det gick väldigt lätt i benen, men smärtan i höften känns. Ska ringa rehabcenter i morgon och se om dom kan hjälpa mig. Med lite övningar.

I morgon så blir det ett pass på gymet. Skriver mer i morgon.