Oj oj

 
 
Oj vad sommaren går fort. Nu är man igång igen och jobbar och vardagen kommit i fatt en. Ganska skönt med lite rutiner. 
 
Träningen går bra. Förra veckan blev det 10 mil cykel och 5 km löpning. Fick punktering på en av rundorna. Som tur var det när jag kom hem som jag såg detta. Var med och bytte så nu kan jag nog hantera det på vägkanten. Det roliga var när jag skulle köpa lagnings kitt. Killen tittade på mig som jag var 100 år gammal när jag frågade om lagnings kitt. Sen sa han - det fattar du väl att du inte ska köpa utan att det är slang som gäller. Oj har nog inte bytt däck sen barnår.
 

 

 
Denna veckan har jag cyklat 10 mil och det har bara gått 2 dagar. I dag testade jag att cykla billingehusloppet 6 km. Då slog det mig vilken fin natur vi har. Cyklade genom bokskog vattendrag på sidorna av vägen. Kändes som jag fick ut lite adrenalin på min runda. Tyvärr så fick jag en stor smäll ( inte fysiskt utan psykiskt) när jag kom hem En sådan som gör så ont. Men på ett sätt kanske bra för nu är det kapitlet avslutat. Tänker inte lägga ner mer energi  på folk som slår under bältet och bara vill en illa. Nu ska den gamla Mia komma fram och ingen ska få trycka ner henne. Vi är ju vuxna 
 
 
 
Ses på vägen 

Jag fixade det.....

Blir en lite snabbt text om dagens cykling. Måste gå och lägga mig snart för i morgon ringer ju klockan 06:00 (usch fy) 
Rundan idag blev 58,7 km på 2 timmar och 28 min. Var varmt och blåste förstås motvind vad annars. Gick jätte bra. Det var två passage som var jobbiga första var från Stöpen till Tidan. Vet inte om det var i skallen eftersom det var helt fel håll jag skulle. Man för att ta mig till Lagefors så var jag tvungen

Nästa jobbiga passage var från Forsvik till Karlsborg. Det blåste så mycket motvind och jag orkade knappt trampa. Men nu efteråt kändes det skönt att gjort det. Fick fin färg på ryggen. När jag duschade i kväll så såg jag att jag fått cykelbyx rand på låren. Är man en riktig cyklist då?

Det bästa var att jag fick jordgubbar och glas när jag kom fram av mamma. 

Imorgon blir det billbingo med Carina. Ska tuta som bara den...

Puss och kram 

En dag kvar

Ja då är det en dag kvar av denna härliga semestern. Tänk vad man längtar och vad fort 5 veckor går. Nu är det bara ett år kvar till nästa.... Nä tänkte var ledig höstlovet en vecka och sen ligger ju julen bra i år.

Gjorde ett test i går på internet vet att det inte stämmer. Men tyckte faktiskt att det stämde in rätt bra på mig. Mitt djur är delfin: 

Beskrivningen löd:
Du är en intelligent (kan diskuteras ) varelse som verkar vara i harmoni med dig själv och värden. Du är öppen för nya saker och längtar efter att bli älskad av alla. Fin positiva egenskap har du tack vare din framgång i flera områden. Det dyker dock alltid upp de som är avundsjuka. 

Tycker denna beskrivningen passar in på mig. Är jobbigt att man vill bli älskad av alla för alla älskar mig inte. Knepigt att jag tyckte det stämde. 

Efter att barnens pappa varit här och hämtar mina älsklingar så drog jag iväg på en cykelrunda som inte blev som jag trodde. Såg döden i vit ögat, jätte läskigt. Jag kom in på en grusväg där man precis hade krattat så det var rullgrus. Jag fick parera för att inte glida ner på kanten eller att cykeln välte. (Har inte så tjocka däck så det är svårt att cykla på grus) kom i rätt bra fart och kollade bakåt för att se om det kom någon bil bakifrån och då kom det en blå Volvo i höghastighet emot mig. Han blev nog lika rädd som jag. Jag kände laken emot mitt ben. Som tur vad höll jag mig uppe på cykeln. Var ganska otäckt. Skakade en stund men sen full fart igen. I morgon ska jag ge mig ut på en lång pass. Ska cykla Tidan-Lagerfors-Beateberg-Brosundet-Forsvik-Karlsborg ( min mamma bor där)  kommer nog att bli varmt men ska ta med mycket vatten. 

Syns på vägarna