Tunnel loppet

I helgen sprang jag tunnel loppet i Stockholm. Var jätte roligt med mycket folk. Det var 42000 anmälda och tror det var 41000 som startade. Kändes skönt eftersom jag gjorde detta för skoj inte jaga tider. Utan jag bara sprang för att det var roligt. Sprang och tittade på alla människor och de olika aregemang som dom fixat i tunneln. Detta var vad jag behövde. Ett lugnt lopp 


Mörker löpning

Igår sprang jag hem från jobbet kl 17. Det var så skönt, frisk luft kändes nästan som lite snö i luften. Det var bara jag och mörkret. Det är väldigt skönt att springa i mörkret. Man liksom slutet sig in i sig själv. Mam har ingen aning om vart man är och hur fort man springer. Tycker det är underbart. Från jobbet hem är det 8 km alldeles lagom. Sen är det skönt för vägen över Rånna och Sätter är så behaglig. Tog det lite lugnare i går och höften känns ok. Tog 46 min hem. Det enda som kändes var i munnen. Drog ur två tänder i måndags och det pulserade rätt så bra när jag sprang. 

Idag har en tyngd släppt från mina axlar. Skickade in MR tentamen i kväll. Nu är det gjord och inskickad. Nu hålla tummarna för att inte få omtenta på den. Nä nu går jag och lägger mig en dag till. Sen händer det skojiga grejer i helgen 

Håller håller inte

Ja då var höft problemet tillbaks som ett brev på posten. Säger bara FAN.... Sprang i fredags och det var lite mjukt underlag så efter bara 3 km så kom det onda tillbaka. Det tråkiga är ju att det varit så bra ett tag. Det gör mest ont på natten när jag ligger ner. Jätte konstigt. Tänkte ringa till rehab i morgon och höra  om dom vill hjälpa mig. Men kom då på att jag kommer nog inte kunna prata på hela dagen ska till tandläkaren och dra ut två tänder. Jag är livrädd. 

Helgen har gått med raketfart i lördags så började vi den med 4 timmars tvärhandbolls cup. Dom var så duktiga även om dom förlorade alla machet. Men dom har bara gjort en cup förra året. 

Efter detta så var vi hemma i en timme och sedan i väg på lil tjejens simskoleavslutning. Hon är jätte duktig. Inte rädd för vatten överhuvudtaget. Sen skjutsade vi dom stora tjejerna på disco. Emma var så fin. Hon börjar bli en stor liten tjej. 

Sedan hem och käkade tacos med vännen Annika med familj. Så mysigt. Så var den lördagen gjord. 

Idag har varit en lugnare dag. Myst med barnen, städat och var faktiskt och handlade taimer till lamporna för det är ju mörkt hela dagen så nu tända det kl 15 i mitt hus. Sedan köpte jag en väldigt vuxen grej en taimer till kaffe bryggaren så nu stängs den av efter 15 min 👍slipper jag vända och undra om jag stängde av den. 


Sedan var det dags för barne att gå till sin pappa. Då drog jag ner till gymet och körde lite axlar, bröst och mage. Så skönt efteråt men fan så jobbigt med att träna axlarna. Lite konstigt för dom använder man hela tiden. Vad man än gör. Nä nu dags att försöka mentalt ställa in sig på tandläkar besöket i morgon.
Kram och puss