Vill vara med....

På söndag smäller det i New York. Vill vara där och uppleva folkfesten och allt runt om kring. Jag hoppas att 2016 blir mitt år då jag får vara delaktig i detta spektakel. Hoppas bara höften håller. 

Var ute i spåret i går och det kändes väldigt bra flög fram. Ska försöka springa spåret några varv varan dag för att få igång kroppen igen. Men om jag känner minsta smärta så slutar jag och villar. Har ju sprungit kortare sträckor nu i ett par månader. Kört mycket intervaller på löpbandet. Det har nog gjort under med lungor och hjärtat för jag flög fram igår. Det enda som var jobbigt var att jag tagit på mig för mycket kläder och svettades massor. Gud vilket problem hi hi. 

På fredag ska jag operera bort mina horn i huvudet. Har två fetknöllar (lipom) som ska bort den ena är jätte stor och syns jätte mycket. Kanske blir lite snällare när dom är borta 

Kram på er ses ute i såret 

Måste få ut detta

Så jävla ledsen....

Måste bara få ut detta. Jag och mina barns pappa har en sådan fin och bra relation. Och det är tydligen fel att man har det. Fattar inte hur vill folk att man ska ha det. Det är inte bra om man är osams men det är tydligen inte bra om det är för bra. Så ledsen men är tvungen att sluta ha denna fina kontakt med min barns pappa efter 16 år tillsammans.. Fattar inte hur folk vill att man ska vara....var bara tvungen att få ur mig detta 


Fortsättning energi helg

Fortsättningen:

Fredagens träning bestod av crossfit och pilates. Crossfit var jätte skoj. Vi jobbade med våran egna kroppsvikt plus kettelbells. Final övningen var cirkel träning med sänkande antal repitioner 21,15, 9. Lovar att efter 45 burpis, 45 kettelbolls svingar och 45 situps så var man rätt varm och rätt öm i armarna. Då var det skönt med ett pilates pass. 

Efter pilatesen så kändes det som jag växt 3 meter. Med hjälp av alla övningarna så hade jag rättat på mig. Axlarna var långt bakåt sjunkna och jag hade hittat mitt inre power house, hade hittat den perfekta hållningen. 

För er som inte vet så är jag 187,5 och har hela mitt liv sjunkit ihop för att inte kännas som en jätte. Det har ju gjort att axlarna sjunkit ihop och man har en dålig hållning.
(Denna bild är så rolig på mig och Annelie )

 Efter pilatesen var det dusch och middag på gammelgården. Vi fick kykling med ungdrostade grönsaker. Till detta tog vi ett glas rött vin. Vi satt kvar till 22 och pratade med några andra i gruppen. Sen var det dags att sova. För lördagens pass skulle ta ut oss
Lördags utmaningen 
Fortsättning följer....

 .