Trött

Fattar inte hur trött man kan vara. Kan ju bero på att vi såg på tv till 00:00 i natt. Kollade färdigt på serien True detective. Dom två första avsnitten var jätte sega. Men sen gick det inte att sluta se. 

Sprang hem efter jobbet. 

Tyckte det gick jätte trögt men när jag kom hem så hade jag haft ett bra tempo. Blev lite förvånad. Ja ja i morgon blir det nog en cykeltur har inte bestämt mig än 😜

Spykänslan

Idag körde jag pass tre i mitt styrke program. Kan säga att så här nära att spy har jag aldrig varit. Pass tre är styrka och ingen villa. När jag hade gjort 70 av benböj och 70 av marklyft (10 av varje och så runt i cirkel ) så fick jag sätta mig ner med huvudet mellan benen. Ja det ska ju kännas att man hör något. Är ett skönt pass man får upp pulsen som bara den hjärtat jobbar på bra. 

Vi är snart färdiga på övervåningen. Så nöjda är vi allihopa. Nu väntar vi bara på bogart( min fotölj) och glas räcket. 

Roligt när det blir som man tänkt sig. Sov gott ❤️

Trött

Idag är det torsdag och denna veckan har gått fort den med. Idag hsr jag varit på studiebesök i Göteborg och tittat på det nya bild och interventions huset dom byggs. Jätte spännande att se var vi kommer hamna med vårar bygge. Roligt att få vara delaktig. 

Kört träningspass 1 och 2 en så länge denna veckan och jag la på rejält med vikter. En av dagarna körde jag intervaller på löpbandet 10 x 20 sekunder med 10 sekunders villa. Nästa dag körde jag back intervaller. 

Idag har jag införskaffat mig ett par nya kompressions byxor som är vaderade. Kan ju behövas nu när det börjar bli kallt. 

Så snygga och sköna. Nä dags att gå och sova. I morgon blir det aw med några på jobbet. 

Godnatt