Nu vänder det .....

Har ju som sagt haft några jobbiga dagar med min hand i gips. Tagit långa promenader och försökt att bara villa och ta det lugnt. Ska tillbaka till ortopeden på fredag för att se så inte ledbanden är trasiga.
 Jag hoppas bara att dom är uttämjda. För smärtan gör fortfarande jävligt ont. I morgon har jag bokat massage till min hårda nacke. Ska bli skönt att få trycka ut den. Tror det blir av allt häng på cykeln. Funderar på att köpa triathlon styre, så man kan villa ryggen lite bättre. Helst skulle jag vilja ha en ny cykel. Men ekonomin fick gå till en ny tand. Inte roligt men så är det. 

 
Nä nu bort med det negativa och in med det roliga. Har idag fått vetat att jag kommit in på entrepenär inom hälsa och idrott på lillsveden. Så roligt börjar i januari. Samtidigt lite nervös. Om någon läst denna kurs så skriv lite om det till mig. Viktigt att ha mål och versioner i livet. Ska bli jätte roligt. Nya utmaningar väntar 
 
Krammmmmm 

Klant klant gånger klant

Igår klanta jag till det. Satte hela min vikt på tummen. Så den gick ur led. Fick snabbt den tillbaka men smärtan var så ohållbar nästan så ont så det inte gjorde ont. Efter några timmar stod jag inte ut. Jag ringde då till mina kollegor på röntgen och frågade om jag kunde komma in och ta en bild för att se om det var något skadat. Det var det inte men doktorn tyckte att jag skulle gå till akuten och höra vad dom sa. Två timmar efter kom jag hem med handen i gips och sjukskriven i 2 veckor. En ledbandsskada. Jätte roligt. Bara smärtan vill släppa så skulle jag vara nöjd.

Får se det som lite semester nu i två veckor. Kommer väll krypa på vägen efter 1 dag men får jobba på det att vända på tanken. Tog en skön promenad förut och det kändes skönt att tänka på lite annat än smärtan 


Ja klant Fia säger jag bara nu blir det att åla och köpa ut smärtlindring. Kram och puss 

Mmmmmm

Idag är vilodag och vad tror ni jag tycker om det. ........ Är skit kroppen skriker efter träning och tyvärr är det den perioden i månaden då sötsuget är som starkast. Mmmmmmm rolig kväll får lugna mig tills i morgon mem det är svårt..
Håller på att renovera köket. Skit roligt att leva bakom pressening när man ska laga mat 😁

God natt från en rastlös jävel